Ninja Examens 2022

Zaterdag 17 september

tussen 09:00 en 12:30

Gymzaal, Leghe Polder

Schoolstraat 16, Beuningen

Informatie over de examens

Close-up of blue, yellow and green karate belt

Wat zijn examens?

Examens zijn een moment waarop de Junior Ninja’s kunnen laten zien wat ze in het afgelopen jaar hebben geleerd;  hét moment waarop alle trainingen beloond worden met een nieuwe band.

Wie mag er examen doen?

We hebben voor dit jaar besloten dat alle kinderen met het examen mee mogen doen. Daar horen dus ook de kids bij die nog maar een paar lessen hebben meegedaan! Iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau. We hebben voor iedereen een passende graduatie.

Wanneer?

De examens worden 1 keer per jaar georganiseerd. Dit jaar zijn de Junior Ninja examens op 17 september.


Omdat er op dit moment 100 Junior Ninja’s zijn, kan niet iedereen tegelijk examen doen. Nadat je je hebt ingeschreven voor het examen, krijg je te horen in welke groep je wordt ingedeeld.

 

  • Groep 1: 09:00 – 10:00
  • Groep 2: 10:15 – 11:15
  • Groep 3: 11:30 – 12:30

 

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het examen zijn €12,50, inclusief nieuwe band en diploma; achteraf ontvang je een foto via de mail van het moment dat de nieuwe band is uitgereikt.

 

Wat kunnen jullie verwachten op 17 september?

De weken voor het examen besteden we in de lessen aandacht aan het examen, zodat de kinderen een goed beeld krijgen wat het examen zal inhouden. 


Examen doen klinkt natuurlijk spannend en sommige kinderen worden er zenuwachtig van . Dat laatste is echt niet nodig: wij kijken het hele jaar door naar onze leerlingen. Hierbij letten we op technische groei; we letten nog meer op persoonlijke groei. Persoonlijke groei is voor ons een hele belangrijke factor. De nieuw te verwerven band hangt dus niet alleen af van de ‘prestatie’ op het examen zelf.

Is publiek welkom? 

Zaterdag 17 september belooft een spectaculaire dag te worden! Daarom willen we jullie als ouders, broertjes, zusjes, voogden en of verzorgers graag uitnodigen om ook op deze dag aanwezig te zijn!

 

Aanmelden voor het examen is inmiddels mogelijk. Gebruik daarvoor deze link.

Sfeerimpressie afgelopen edities