Boogschieten

Onze stijl van boogschieten heet Kyu Jutsu

IMG_1661

Achtergrond

Bij onze stijl boogschieten gaat het aanvankelijk niet om zoveel mogelijk punten schieten en te winnen van andere schutters. Het doel is om één te worden met jezelf en de boog. Je leert om rust te vinden in je zelf, waardoor je in alle situaties in staat bent een pijl te schieten.

 

 

Het is bevredigend om na een dag hard werken heerlijk met elkaar een flink aantal pijlen in het doel schieten. Bij Kyu Ki Jutsu is het de kunst op elk gewenst moment met jezelf in balans te komen. Dat ga je vanzelf ook naast de lessen ervaren en toepassen.

 

 

Er zijn bogen en pijlen aanwezig die je kunt gebruiken tijdens de lessen. Je mag ook je eigen boog meenemen; voor compound bogen is de stijl niet geschikt.

Wat is Kyu Jutsu?

Kyu Jutsu is een vorm van boogschieten waarbij je rust leert vinden in het boogschieten.

Waar staan we voor?

Bij Shin Sei Ryu staan we voor persoonlijke groei,  respect hebben voor jezelf en een ander, discipline, sociaal & gezellig!

Voor wie?

Boogschieten is voor iedereen. Man, vrouw, jong, oud, sportief of beginnend. De boogschietlessen zijn voor leerlingen vanaf 12 jaar oud.

Praktische informatie

Proeflessen mogelijk!

Het is altijd mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Trainingslocatie & tijden

Onze lessen vinden plaats in dorpshuis de Leghe Polder in Beuningen. Zowel op woensdag als op vrijdag wordt er Kyu Jutsu gedoceerd.

Interesse of vragen in boogschieten?