Ninja Boogschieten

Wat doen we?

Kinderen leren boogschieten als een echte Ninja! Goed leren boogschieten vereist concentratie en focus.

Waar staan we voor?

Bij Shin Sei Ryu staan we voor persoonlijke groei, een positief zelfbeeld, anti-pesten, respect hebben voor jezelf en een ander, discipline, sociaal & gezellig!

Voor wie Ninja Boogschieten?

Ninja Boogschieten is er voor kinderen vanaf 6 tot en met 11 jaar. Ben je ouder dan 11? Dan kun je terrecht in onze reguliere boogschietgroep.

Wat is Ninja Boogschieten?

Ninja boogschieten is ontzettend cool! We werken bij Shin Sei Ryu met échte pijlen en bogen. Van oudsher gebruikten de Ninja’s allerlei soorten wapens, en de pijl en boog was daar 1 van. Dit wapen werd gebruikt om vijanden op grote afstand uit te schakelen.

 

 

Bij Ninja boogschieten krijg je allerlei opdrachten en elke les is anders! Soms schieten we heel rustig en geconcentreerd en werken we aan onze focus. Een andere keer proberen we zo snel mogelijk al onze pijlen in het doel te schieten. Het komt ook voor dat je vanachter een muurtje moet schieten zodat de vijand je niet ziet, of misschien moet je al lopende wel een pijl schieten. Zoals je ziet, er is genoeg te leren!

Praktische informatie

Proeflessen mogelijk!

Het is altijd mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.
Na 2 vrijblijvende proeflessen kun je beslissen om lid te worden, of een proefpakket van 4 weken af te nemen.

Trainingslocatie & tijden

Onze lessen vinden plaats in dorpshuis de Leghe Polder in Beuningen. Op elke vrijdag van 18:00 - 19:00 is er Ninja Boogschieten bij Shin Sei Ryu.

Interesse of vragen?