Junior Ninjaschool

Wat doen we?

Kinderen krijgen een mix van verschillende Martial Arts stijlen aangeboden. Denk aan aikido, judo, verschillende zwaardkunsten, karate, boogschieten en meditatie.

Waar staan we voor?

Bij de Junior Ninjaschool staan we voor persoonlijke groei, een positief zelfbeeld, anti-pesten, respect hebben voor jezelf en een ander, discipline, sociaal & gezellig!

Voor wie is de Junior Ninjaschool?

De Junior Ninjaschool is er voor kinderen vanaf 5 tot en met 12 jaar. 

De Junior Ninjaschool
is een uniek concept

Wat de Junior Ninjaschool onder andere uniek maakt is de ruimte die de kinderen krijgen om zich op een ontspannen manier, spelenderwijs te ontwikkelen. De kinderen leren  verschillende vormen van Martial Arts, met als doel te werken aan een positief zelfbeeld, respect hebben voor jezelf en een ander en discipline. 

 

De lessen zijn zo in elkaar gezet dat het leren van technieken wordt afgewisseld met spel. Zo is er ruimte voor het individu en werken we tegelijkertijd aan sociale vaardigheden.

Praktische informatie

Proeflessen mogelijk!

Het is altijd mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen in groepen waar ruimte is. Kijk daarvoor in het overzicht lestijden. Neem daarvoor contact met ons op.
Na 2 vrijblijvende proeflessen kun je beslissen om lid te worden, of een proefpakket van 4 weken af te nemen.

Locatie & lestijden

Alle Junior Ninja lessen vinden plaats in dorpshuis de Leghe Polder in Beuningen. Zowel op woensdag, donderdag, en zaterdag worden Junior Ninja lessen gegeven.

Ons Ninja leerplan

In de Junior Ninja lessen wordt er gewerkt met het Junior Ninjaschool Paspoort. Dit is een boekje waarin alle technieken staan beschreven die een Ninja kan leren.

Alle kinderen hebben enorm veel plezier in de lessen. Voor sommigen is dat stuk plezier voldoende om te groeien en te ontwikkelen. Andere kinderen willen hun groei graag visueel maken en zijn gedreven stempels te verdienen gedurende het jaar.

Tot aan de blauwe band is het boekje slechts een leidraad: gradueren (het verdienen van een nieuwe kleur band) is niet afhankelijk van hoeveel stempels de Junior Ninja heeft verzameld. Wil je de bruine band verdienen, dan vragen we 90% van het boekje voorzien van onze stempel.

Vanaf de gele band kunnen de kinderen doorstromen naar de Junior Ninja gevorderden groep. Ninja’s vanaf een oranje band kunnen doorstromen naar de Ninja PLUS groep, waar meer nadruk wordt gelegd op de technieken en het tempo hoger ligt. 

Interesse of vragen?