Stage Willem Wiersma

WillemWiersma

Zondag 27 februari 2022
11:00 - 13:00
Leghe Polder, Beuningen
Kosten: gratis

Ben jij er ook bij?

Stel een vraag over Martial Arts en meester Wiersma weet het antwoord. Meer dan 70 jaar lang beoefent Wiersma diverse krijgskunsten van over de hele wereld. Ons geluk is dat hij het niet alleen zelf beoefent… Zijn grote liefde is het overbrengen en doorgeven van zijn kennis. Kennis die hij heeft opgedaan van onder anderen zijn voorouders, tot diverse grote Oosterse meesters. Tijdens deze stage zal Wiersma een stukje van zijn kennis met ons delen.


Ben je benieuwd? Schrijf je dan nu in! Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken. Het is een gemengde stage en dat betekent dat iedereen mee mag doen: van de Junior Ninja’s tot de senioren. Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier.


De stage vindt plaats op zondag 27 februari van 11:00 – 13:00 in de gymzaal van de Leghe Polder in Beuningen. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent! Gedurende de stage is er tijd voor een korte pauze. Zorg dus voor wat geld om een drankje af te nemen bij de bar en neem eventueel een boterham mee. 

Schrijf je hier in:

WARNING: service ID(s) not found. Please check the shortcode syntax and ensure at least one of the specified services is active.